Συμπληρωματικός Κατάλογος 2016

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρία Σ. ΚΑΛΑΪΤΖΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. που από το 1950 και για τρεις γενεές πρωτοπορεί στο χώρο θάλασσας και του ψαρέματος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τα νέα προϊόντα του 2013 με χιλιάδες είδη υψηλών απαιτήσεων από 17 χώρες του κόσμου, τα οποία εξασφάλισε αποκλειστικά και μόνο για εσάς!

Ο ολοκαίνουριος κατάλογος που κρατάτε στα χέρια σας , είναι αποτέλεσμα σκληρής μελέτης , μιας και δεν είναι μια απλή φωτογράφιση των χιλιάδων προϊόντων μας,  αλλά μια δυναμική παρουσίαση του κάθε είδους συνοδευόμενο από τον αντίστοιχο σχολιασμό , μετατρέποντάς τον σε σημαντικό βοήθημα για την επιλογή του σωστού προϊόντος, τόσο για τον ερασιτέχνη όσο και για τον επαγγελματία ψαρά.

Οι προτάσεις μας για τη συγκεκριμένη περίοδο περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα κορυφαίων εταιριών όπως: BALZER ,  RAPALA ,  WILLIAMSON ,  LUHR JENSEN ,  TORTUE ,  BLUE FOX ,  HAYABUSA ,  OMOTO ,  BALSAX ,  STRIKE PRO ,  CARP ZOOM ,  PREGIO , RAGLOU , TOP SECRET … οι οποίες εμπιστεύτηκαν μόνο εμάς την αποκλειστική αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ιδιαίτερης μνείας χρίζει η εταιρεία PREGIO η οποία συνδυάζοντας την ποιότητα κατασκευής , την άμεση διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών της και τις χαμηλές τιμές πέτυχε να βρίσκεται σε περίοπτη και αξιοζήλευτη θέση στην αγορά , μιας και τα είδη της φτάνουν στα χέρια μας απ’ ευθείας από το εργοστάσιο παραγωγής , χωρίς μεσάζοντες.

Η εταιρεία μας όμως δεν μένει στάσιμη ! Εξελίσσεται και μέσω της ιστοσελίδας μας www.skalaitzi.com όπου έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα προϊόντα μας , καινούρια και παλιά , να τα συγκρίνεται και να μαθαίνετε για τις όποιες προσφορές μας. Παράλληλα και μέσω της σελίδας μας κοινωνικής δικτύωσης  στο Facebook  :  https://www.facebook.com/smarokalaitzi  γνωρίζετε πρώτοι εσείς τα νέα και τις δραστηριότητές μας.

Με τα αυστηρά κριτήρια επιλογής όλων των προϊόντων μας, τις ανταγωνιστικές και σίγουρα συμφέρουσες τιμές, με απαραίτητη προϋπόθεση την πλήρη κάλυψη σε ανταλλακτικά και service όλων των ειδών σας εγγυόμαστε ότι θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό σας πελάτη.

Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και κατ’ επέκταση όλοι μας η εταιρία μας  νιώθει βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσει προκαταβολική όλους τους πελάτες της για την θερμή ανταπόκριση και την κατανόησή σας, υποσχόμενη πως δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη σας, με γρήγορη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και βρισκόμενη πάντα στο πλευρό των επιχειρήσεων και των πελατών της.

Είμαστε σίγουροι ότι οι προτάσεις μας για την καινούρια περίοδο θα καλύψουν πλήρως όλες σας τις ανάγκες!

© SMARO KALAITZI    κατασκευή eshop Softways